Onze bekroning met de Travelife Partner Award

Juni 2023


Op 6 juni 2023 ontvingen we zowel voor ons reiskantoor Reizen Van Renterghem als onze touroperatorafdelingen Asteria Expeditions en Voyages Laponie de Travelife Partner Award. De prijs is een erkenning voor onze inspanningen op lange termijn op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Vorig jaar kregen we de mogelijkheid deel te nemen aan het door de EU gefinancierde SUSTOUR-project dat gericht is op het bevorderen van duurzaamheid in de Europese reissector met een door het bedrijfsleven geleide aanpak. Het project ondersteunt het verbeteren van duurzaamheidsprestaties d.m.v. training, coaching en leermogelijkheden. Het doel was het behalen van het Travelife-label. Travelife, opgericht met steun van de Europese Commissie, is de toonaangevende internationale duurzaamheidscertificering voor de reissector.

Onze bekroning met de Travelife Partner Award

Na een intensief traject voldoen we aan meer dan 100 criteria, met betrekking tot het kantoorbeheer van een reisorganisatie, het productaanbod, internationale zakenpartners en klantinformatie. De Travelife-norm dekt de ISI 26000-thema's voor maatschappelijk verantwoord ondernemen waaronder milieu, biodiversiteit, mensenrechten en arbeidsverhoudingen.